Δωρεαν Μεταφορικά Πανελλαδικα χωρις δυνατοτητα αντικαταβολης

Τα δωρεά μεταφορικά Πανελλαδικά ισχύουν για παραγγελίες συνολικού κόστους άνω των 39 € και συνολικού βάρους έως 17 Kg για προιόντα των κατασκευαστών AMBROSIA, AATU, ACANA, AMANOVA, ARDEN GRANGE, BANTERS, BARKING HEADS, BLACK OLYMPUS, EQUILIBRIO, EUROPREMIUM, NATUREA, HAPPY LIFE, OPTIMANOVA, και ORIJEN.

Η αντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής δεν υποστηρίζεται.

 

Παραλαβή από το κατάστημα Pet With Love

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά από εκπρόσωπο του καταστήματος όταν αυτή είναι έτοιμη για παραλαβή σε διάστημα 1-3 εργασιμών ημερών.
Σημείωση : Η παραγγελία σας θα ακυρωθεί αυτόματα εφόσον δεν την παραλάβετε εντός 4 εργάσιμων ημερών.

 

Μεταφορικά εντός Αττικής - ΖΩΝΗ Α

 

1) Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 39€ και πάνω, ανεξαρτήτως κιλών.

 

 2)Κόστος μεταφορικών για παραγγελίες κάτω των 39€.

  • Δέμα εώς 2 κιλά κόστος 2,25 ευρώ
  • Δέμα 2 εώς 5 κιλά κόστος 3,10 ευρώ
  • Κάθε επιπλέον κιλό χρέωση 0,65 ευρώ.

AZONEATTICA

Μεταφορικά εντός Αττικής - ΖΩΝΗ Β

 

1) Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 90€ και πάνω, ανεξαρτήτως κιλών.

 

2)Κόστος μεταφορικών για παραγγελίες κάτω των 90€.

  • Δέμα εώς 2 κιλά κόστος 2,25 ευρώ
  • Δέμα 2 εώς 5 κιλά κόστος 3,10 ευρώ
  • Κάθε επιπλέον κιλό χρέωση 0,65 ευρώ

ΒZONEATTICA

*Από τα γεωγραφικά πλαίσια του νομού Αττικής εξαιρούνται τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Εκπρόσωπος του petwithlove.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας για την επιβεβαίωση της ώρας παράδοσης της παραγγελίας σας, σύμφωνα με το πρόγραμμα παραδόσεων.

**Παρακαλείται ο πελάτης να διαθέτει το ακριβές ποσό των χρημάτων της παραγγελίας καθώς ο οδηγός του καταστήματος, δεν είναι πάντα εφικτό, να διαθέτει το ακριβές ποσό για τα ρέστα.

 

Μεταφορικά για επαρχία, νησιωτική χώρα  και νησιά  Αργοσαρωνικού

 

1. Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφορών (Courier Center) :

  • Δέμα εώς 2 κιλά κόστος 2,40 ευρώ
  • Δέμα 2 εώς 5 κιλά κόστος 3,50 ευρώ
  • Κάθε επιπλέον κιλό χρέωση 0,80 ευρώ

 

2. Αποστολή με μεταφορική εταιρεία:

    Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 79€ έως 20 κιλά.

 

**** Από τα Δωρεάν μεταφορικά εξαιρούνται οι εταιρείες : Happy Dog , Happy Cat. ****

 

  • Για παραγγελίες κάτω των 79 ευρώ οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

Από 0 εως 20 κιλά κόστος μεταφορικών 8 ευρώ.

Από 20,01 εως 40 κιλά κόστος μεταφορικών 16 ευρώ. 

Από 40,01 εως 60 κιλά κόστος μεταφορικών 24 ευρώ.

Από 60.01 εως 80 κιλά κόστος μεταφορικών 32 ευρώ.

Από 80.01 εως 100 κιλά κόστος μεταφορικών 40 ευρώ.

Από 100,01 εως 120 κιλά κόστος μεταφορικών 48 ευρώ.

Από 600 κιλά και άνω κόστος μεταφορικών κατόπιν συνεννόησης.

 

Στα προϊόντα μεγάλου όγκου ή βάρους παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για καλύτερη τιμή μεταφορικών.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Επιστροφές / αλλαγές:

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε επιστροφή-αλλαγή προϊόντος που αγοράσατε, εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό αγοράς (απόδειξη ή τιμολόγιο), με δική σας επιβάρυνση εξόδων.

Η επιστροφή σας θα πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύεται από το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς που παραλάβατε μαζί με την παραγγελία σας.


Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση (να μην έχουν ανοιχτεί, με τις εσωτερικές και εξωτερικές τους ετικέτες, συσκευασμένα στο κουτί που τα παραραλάβατε) και οποιοδήποτε προωθητικό δώρο παραλάβατε με την παραγγελία σας θα πρέπει να εμπεριέχεται. 

Σε περίπτωση αλλαγής/ επιστροφής των προϊόντων θα πρέπει αρχικά να επιστρέψουν τα προϊόντα στο κατάστημα να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος και αφού διαπιστωθεί ότι τα προϊόντα βρίσκονται σε άριστη κατάσταση τότε επιστρέφονται τα χρήματα στον πελάτη. Στη συνέχεια αν ο πελάτης επιθυμεί κάποιο άλλο προϊόν τότε μπορεί να καταχωρήσει καινούρια παραγγελια.


Σε άλλη περίπτωση, δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία επιστροφής και να γίνει αποδεκτή. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται εντός 10 ημερολογιακών ημερών αφότου παραληφθεί το δέμα επιστροφής, με τον ίδιο τρόπο που ολοκληρώθηκε η αγορά του προϊόντος (πχ. εάν έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα θα πιστωθεί στην κάρτα σας). 


Σε περίπτωση που η πληρωμή είχε πραγματοποιηθεί με αντικαταβολή ή με τραπεζική κατάθεση, θα πρέπει να μας αποστείλετε μέσω email έναν τραπεζικό λογαριασμό, στον οποίο επιθυμείτε να γίνει η επιστροφή των χρημάτων, γνωστοποιώντας μας όνομα δικαιούχου, IBAN και τράπεζα που ανήκει ο λογαριασμός.


Τα έξοδα μεταφοράς που ενδεχομένως πληρώσατε κατά την αρχική σας παραγγελία δεν επιστρέφονται.
Εάν το νέο είδος είναι μεγαλύτερης αξίας από το είδος επιστροφής, θα πρέπει να μας εξοφλήσετε τη διαφορά με αντικαταβολή ή με τραπεζική κατάθεση.
Εάν το νέο είδος είναι μικρότερης αξίας, η διαφορά μπορεί είτε να επιστραφεί είτε να καλυφθεί με κάποιο ακόμα προϊόν ίσης αξίας.

Λάθος εκτέλεση παραγγελίας: 

Σε περίπτωση που αποσταλεί λάθος προϊόν, γίνεται επιστροφή του προϊόντος και μπορείτε να ζητήσετε είτε επιστροφή της αξίας του είτε εκ νέου αποστολή. Το προϊόν θα πρέπει να είναι σε άρτια κατάσταση, μέσα στη συσκευασία του και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις. Σε περίπτωση που από λάθος δεν αποσταλεί κάποιο προϊόν, θα αποστέλλεται μεμονωμένα ή θα επιστρέφεται το αντίτιμο της αξίας του εντός 10 ημερολογιακών ημερών. Στις περιπτώσεις λάθος εκτέλεσης παραγγελίας το κόστος δεν επιβαρύνει τον πελάτη αλλά το petwithlove.gr