Μεταφορικά εντός Αττικής - ΖΩΝΗ Α

  • Αυθημερόν παράδοση.
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 30€ και πάνω, ανεξαρτήτως κιλών.
  • Μεταφορικά 5€ για παραγγελίες κάτω των 30€ ,ανεξαρτήτως κιλών.

AZONEATTICA

Μεταφορικά εντός Αττικής - ΖΩΝΗ Β

  • Παράδοση από 1-3 εργάσιμες.
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 50€ και πάνω, ανεξαρτήτως κιλών.
  • Μεταφορικά 5€ για παραγγελίες κάτω των 50€ ,ανεξαρτήτως κιλών.

ΒZONEATTICA

*Από τα γεωγραφικά πλαίσια του νομού Αττικής εξαιρούνται τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Εκπρόσωπος του petwithlove.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας για την επιβεβαίωση της ώρας παράδοσης της παραγγελίας σας, σύμφωνα με το πρόγραμμα παραδόσεων.

Μεταφορικά για επαρχία, νησιωτική χώρα  και νησιά  Αργοσαρωνικού

Για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ και βάρους έως 30 κιλά, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Για παραγγελίες κάτω των 50 ευρώ οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

Από 0 εως 30 κιλά κόστος μεταφορικών 5 ευρώ.

Από 30,01 εως 60 κιλά κόστος μεταφορικών 10 ευρώ.

Από 60,01 εως 90 κιλά κόστος μεταφορικών 15 ευρώ.

Από 90 εως 120 κιλά κόστος μεταφορικών 20 ευρώ.

Από 120 εως 150 κιλά κόστος μεταφορικών 25 ευρώ.

Από 120,01 εως 600 κιλά κόστος μεταφορικών 30 ευρώ.

Από 600 κιλά και άνω κόστος μεταφορικών κατόπιν συνεννόησης.

 

Στα προΪόντα μεγάλου όγκου ή βάρους παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για καλύτερη τιμή μεταφορικών.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Επιστροφές / αλλαγές:

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε επιστροφή-αλλαγή προϊόντος που αγοράσατε, εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό αγοράς (απόδειξη ή τιμολόγιο), με δική σας επιβάρυνση εξόδων.

Η επιστροφή σας θα πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύεται από το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς που παραλάβατε μαζί με την παραγγελία σας.
Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση (να μην έχουν ανοιχτεί, με τις εσωτερικές και εξωτερικές τους ετικέτες, συσκευασμένα στο κουτί που τα παρέλαβες) και οποιοδήποτε προωθητικό δώρο παρέλαβες με την παραγγελία σου θα πρέπει να εμπεριέχεται. 
Σε άλλη περίπτωση, δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία επιστροφής και να γίνει αποδεκτή. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται εντός 10 ημερολογιακών ημερών αφότου παραληφθεί το δέμα επιστροφής, με τον ίδιο τρόπο που ολοκληρώθηκε η αγορά του προϊόντος (πχ. εάν έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα θα πιστωθεί στην κάρτα σας). 
Σε περίπτωση που η πληρωμή είχε πραγματοποιηθεί με αντικαταβολή ή με τραπεζική κατάθεση, θα πρέπει να μας αποστείλετε μέσω email έναν τραπεζικό λογαριασμό, στον οποίο επιθυμείτε να γίνει η επιστροφή των χρημάτων, γνωστοποιώντας μας όνομα δικαιούχου, IBAN και τράπεζα που ανήκει ο λογαριασμός.
Τα έξοδα μεταφοράς που ενδεχομένως πληρώσατε κατά την αρχική σας παραγγελία δεν επιστρέφονται.
Εάν το νέο είδος είναι μεγαλύτερης αξίας από το είδος επιστροφής, θα πρέπει να μας εξοφλήσετε τη διαφορά με αντικαταβολή ή με τραπεζική κατάθεση.
Εάν το νέο είδος είναι μικρότερης αξίας, η διαφορά μπορεί είτε να επιστραφεί είτε να καλυφθεί με κάποιο ακόμα προϊόν ίσης αξίας.

Λάθος εκτέλεση παραγγελίας: 

Σε περίπτωση που αποσταλεί λάθος προϊόν, γίνεται επιστροφή του προϊόντος και μπορείτε να ζητήσετε είτε επιστροφή της αξίας του είτε εκ νέου αποστολή. Το προϊόν θα πρέπει να είναι σε άρτια κατάσταση, μέσα στη συσκευασία του και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις. Σε περίπτωση που από λάθος δεν αποσταλεί κάποιο προϊόν, θα αποστέλλεται μεμονωμένα ή θα επιστρέφεται το αντίτιμο της αξίας του εντός 10 ημερολογιακών ημερών. Στις περιπτώσεις λάθος εκτέλεσης παραγγελίας το κόστος δεν επιβαρύνει τον πελάτη αλλά το petwithlove.gr